Armin Van Buuren στις Φοινικούδες

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 8.8.2011

Ένα μοναδικό beach πάρτι υπόσχονται οι διοργανωτές της συναυλίας του dj Armin Van Buuren στην Κύπρο. Η συνάντηση του Ολλανδού dj με τους οπαδούς του θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Αυγούστου στην παραλία των Φοινικούδων και η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. 


Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 21:00 με τον dj Haris C. Μαζί με τον Armin Van Buuren έρχεται στο νησί μας και ο πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος Αμερικανός dj Blake Jarrell, ο οποίος τον συνοδεύει στην περιοδεία του. Το υπερθέαμα θα πλαισιώνεται από LED γιγαντοοθόνες και χορευτική ομάδα από το εξωτερικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν εντυπωσιακά ακροβατικά στη σκηνή.

+ 18 Aυγούστου, στην παραλία των Φοινικούδων.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €30, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα διατίθενται στην είσοδο εισιτήρια προς €40.

Προπώληση:

Λευκωσία: Mix FM – Café Caprice – Οκτάγωνο-Περίπτερο Νίκης 32 – Coffee Shop Τσερίου – T.G.I Fridays

Λάρνακα: Ammos Kitchen Bar (Μακένζι) – Fat Tuesday (Μακένζι) – Enjoy Kiosk (Φοινικούδες) – Sky Bar – T.G.I Fridays

Λεμεσός: Musical Paradise – Brent Cross – Choice FM – T.G.I Fridays

Πάφος: Calypso Music Store

Αγία Νάπα: Planet Sound

Την παγκύπρια μεταφορά προς το event έχουν αναλάβει τα λεωφορεία Μάριος Καπνός  [τηλ. 99442155].

 Πληροφορίες τηλ. 99310031.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ