Έιμι από χάπια

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 17.8.2011

Μια διαφορετική προσωπογραφία της Έιμι Γουάινχαουζ δημιούργησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης Τζέισον Μέσιερ, φτιάχνοντας ένα αμφιλεγόμενο [;] ψηφιδωτό από 5000 χάπια.


Με τον ίδιο τρόπο είχε φιλοτεχνήσει στο παρελθόν και τις προσωπογραφίες του Μάικλ Τζάκσον, της Κόρτνι Λαβ και πολλών άλλων διασημοτήτων.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι θαυμαστές της Γουάινχαουζ που αντέδρασαν έντονα στο καλλιτεχνικό πόνημα του Αμερικανού. Υπερβολές, αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό συνηθίζει να κάνει ο Μέσιερ. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι σταρ που του έστειλαν τα σκουπίδια τους για να δημιουργήσει μ' αυτά το πορτρέτο τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ