Ζητούνται ταινίες με νέα ματιά

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.9.2011

Η ομάδα Culture in Action διοργανώνει για δεύτερη χρονιά φεστιβάλ προβολής κινηματογραφικών ταινιών, με τίτλο ‘With brand-new Eyes – Festival II – Screenings for an island’.


Το φεστιβάλ θα γίνει στο Σπίτι της Συνεργασίας, στην ουδέτερη ζώνη, έναντι του Λήδρα Πάλλας στη Λευκωσία μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου 2011.

Η Culture in Action καλεί όλους τους παραγωγούς και σκηνοθέτες ταινιών μικρού μήκους να υποβάλουν τις ταινίες τους για συμμετοχή στο φεστιβάλ μέχρι την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης του “With Brand New Eyes”, η Culture in Action επιθυμεί να επαναλάβει και να θεσμοθετήσει το φεστιβάλ με κύριο στόχο την αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της Λευκωσίας, μέσω της κοινής συνάντησης Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων αλλά και άλλων κατοίκων της Κύπρου. Η ομάδα μας επιδιώκει την προώθηση πολιτιστικών δρώμενων, μέσω της οποίας μπορεί να αναδείξει σκηνοθέτες που διαμένουν στην Κύπρο ή έχουν ασχοληθεί καλλιτεχνικά με το νησί μας.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Χορηγός επικοινωνίας, η εφημερίδα Πολίτης.

To φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό.

Ημερομηνίες Προβολών: 4-5-6 Νοεμβρίου 2011.

Τόπος: Σπίτι της Συνεργασίας, Ουδέτερη Ζώνη (Έναντι Λήδρα Πάλλας), Λευκωσία

+ Για να υποβάλετε την ταινία σας και για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cultureinaction.org/-brand-new-eyes-festival-ii-screenings-island

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email: cultureinaction@gmail.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ