Η ομάδα Culture in Action διοργανώνει για δεύτερη χρονιά φεστιβάλ προβολής κινηματογραφικών ταινιών, με τίτλο ‘With brand-new Eyes – Festival II – Screenings for an island’.
Το φεστιβάλ θα γίνει στο Σπίτι της Συνεργασίας, στην ουδέτερη ζώνη, έναντι του Λήδρα Πάλλας στη Λευκωσία μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου 2011.
Η Culture in Action καλεί όλους τους παραγωγούς και σκηνοθέτες ταινιών μικρού μήκους να υποβάλουν τις ταινίες τους για συμμετοχή στο φεστιβάλ μέχρι την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης του “With Brand New Eyes”, η Culture in Action επιθυμεί να επαναλάβει και να θεσμοθετήσει το φεστιβάλ με κύριο στόχο την αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της Λευκωσίας, μέσω της κοινής συνάντησης Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων αλλά και άλλων κατοίκων της Κύπρου. Η ομάδα μας επιδιώκει την προώθηση πολιτιστικών δρώμενων, μέσω της οποίας μπορεί να αναδείξει σκηνοθέτες που διαμένουν στην Κύπρο ή έχουν ασχοληθεί καλλιτεχνικά με το νησί μας.
Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Χορηγός επικοινωνίας, η εφημερίδα Πολίτης.
To φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό.
Ημερομηνίες Προβολών: 4-5-6 Νοεμβρίου 2011.
Τόπος: Σπίτι της Συνεργασίας, Ουδέτερη Ζώνη (Έναντι Λήδρα Πάλλας), Λευκωσία
+ Για να υποβάλετε την ταινία σας και για να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://cultureinaction.org/-brand-new-eyes-festival-ii-screenings-island
Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email: cultureinaction@gmail.com
Ζητούνται ταινίες με νέα ματιά
Δημοσιεύθηκε 12.09.2011 12:51

Tags
Τελευταία νέα
Λούβρο: Κλειστό «εν μέρει» το μουσείο παρά την παράταση της απεργίας των εργαζομένων
17.12.2025 13:50
Το σπίτι της ταινίας «Home Alone» θα ανακαινισθεί στην αισθητική της δεκαετίας του '90
17.12.2025 12:27
Οι Rolling Stones ακυρώνουν τα σχέδια για περιοδεία το 2026 σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο
17.12.2025 12:23
Όταν η τεχνολογία συναντά την Αλεξάντρα Νταριέσκου στην παράσταση «Ο Καρυοθραύστης κι εγώ»
17.12.2025 11:51