Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση της Ι. Φιλίππου

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 23.11.2011

Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα θα ανοίξει σήμερα για το κοινό η έκθεση της εικονογράφου Ιωάννας Φιλίππου, στη γκαλερί Αργώ.




Η δεύτερη ατομική έκθεση της νεαρής εικονογράφου έχει τίτλο «Παράξενοι Κόσμοι» και σ' αυτήν παρουσιάζει τον φανταστικό κόσμο που βγάζει μέσα από την δική της εμπειρία της ζωής.

Κάθε πίνακας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό θέμα με διαφορετική πηγή εμπνεύσης, αλλά με κοινό στοιχείο αυτόν τον κόσμο.

ioanna3ioanna2

Παρουσιάζονται 16 πίνακες σε λάδι, ζωγραφισμένοι με τον παραδοσιακό τρόπο αυγοτέμπερας μαζί με πιο μικρά σχέδια σε νερομπογιές.

«Ελπίζω να απολαύσετε τον κόσμο μου!», αναφέρει η ίδια.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 17:30, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του Champions League.

+ Η έκθεση στη γκαλερί Αργώ θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες τηλ. 22754009 και www.argogallery.org.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ