Prodigy ή Daft Punk? To κοινό μίλησε και με μια χούφτα ψήφων διαφορά, οι Prodigy ανακηρύχθηκαν το καλύτερο dance act όλων των εποχών, σε σχετική έρευνα του περιοδικού Mixmag.
Αφήνοντας πίσω τους συγκροτήματα όπως οι Daft Punk, οι Faithless, οι Above&Beyond, οι Chemical Brothers και άλλοι, το βρετανικό τρίο των Liam Howlett, Keith Flint και Maxim Reality αποδείχθηκαν οι καλύτεροι «διασκεδαστές» στον κόσμο.
«Όταν τελειώνει μια συναυλία και νιώθουμε πως τα σπάσαμε όλα - αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μας. Να βλέπουμε τον κόσμο να ανταποκρίνεται και να ξέρουμε πως κάναμε αυτό που έπρεπε. Αυτό το αποτέλεσμα, που προέρχεται από την ψήφο του κοινού -και ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα χωρίς το κοινό- είναι εξαιρετικό και το σεβόμαστε απόλυτα», ανέφερε σχετικά ο Κeith Flint.
Για να συμπληρώσει ο Liam Howlett πως «είναι γιατί είμαστε αληθινοί σ' αυτό που κάνουμε, γιατί είμαστε πιστοί σ' αυτό και γιατί πάντα βάζουμε τα δυνατά μας».
Η τελική 20άδα:
1. The Prodigy
2. Daft Punk
3. The Chemical Brothers
4. Faithless
5. Deadmau5
6. Plastikman
7. Underworld
8. Fatboy Slim
9. Orbital
10. Moby
11. Leftfield
12. Kraftwerk
13. Pendulum
14. Depeche Mode
15. Justice
16. Basement Jaxx
17. Groove Armada
18. The Shamen
19. Above & Beyond
20. The KLF