Νέος δίσκος [και δωρεάν τραγούδι] από τους Counting Crows

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 8.2.2012

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι Counting Crows επιστρέφουν με τον δίσκο "Underwater Sunshine (Or What We Did On Our Summer Vacation)".


Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου. Μέχρι τότε, η περίφημη μπάντα που έδωσε τον διασημότερο Mr Jones στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σινγκλ από αυτό τον δίσκο.

Το τραγούδι έχει τίτλο Mercy και μπορείτε να το «κατεβάσετε» δίνοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση εδώ:


Σχετικά με το ελεύθερο downloading, ο frontman του συγκροτήματος, Adam Duritz είπε: «Μπορείς να αντιμετωπίζεις το διαδίκτυο σαν μια μεγάλη διαρροή που σου ρουφάει λεφτά ή ως ένα χρήσιμο εργαλείο...».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ