H Τζένιφερ Χάτσον θα τραγουδήσει στη μνήμη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.2.2012

The show must go on σύμφωνα με τους διοργανωτές της σημερινής [12 Φεβρουαρίου] τελετής των βραβείων Γκράμι, παρά την ανακοίνωση του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον.



Στο πλαίσιο της τελετής, έχει ήδη ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα στην περίφημη τραγουδίστρια η οποία βρέθηκε νεκρή αργά το απόγευμα του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Beverly Hilton. H Τζένιφερ Χάτσον θα τραγουδήσει στη μνήμη της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Εκτός από τη βραδιά των Γκράμι, η οποία θα πραγματοποιηθεί «γιατί και η Γουίτνεϊ έτσι θα ήθελε», πραγματοποιήθηκε χθες και το προεόρτιο της τελετής πάρτι του Κλάιβ Ντέιβις. Η ίδια η Γουίτνεϊ Χιούστον ετοιμαζόταν για το πάρτι προτού βρεθεί νεκρή στο δωμάτιό της.

«Δεν χρειάζεται να κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε ο Ντέιβις, ο οποίος θεωρείτο στενός φίλος της Γουίτνεϊ Χιούστον. «Είναι με βαριά καρδιά που βρίσκομαι εδώ. Είμαι συντετριμμένος. Η ίδια ανυπομονούσε για τη σημερινή βραδιά. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην κόρη της Bobby Christina και στη μητέρα της, Σίσι», είπε.

Ο Ντέιβις κατέληξε λέγοντας πως «η Γουίτνεϊ ήταν ένας όμορφος άνθρωπος, με ασύγκριτο ταλέντο. Τίμησε τη σκηνή με το ταλέντο της πολλές φορές. Για να το πω απλά, η Γουίτνεϊ θα ήθελε να συνεχίσουμε τη μουσική».

Το λόγο στη σκηνή πήρε ο Τόνι Μπένετ λέγοντας: Πρώτα ο Μάικλ Τζάκσον, μετά η Έιμι Γουάινχαουζ, τώρα η Γουίτνεϊ Χιούστον. Θα ήθελα κάθε ένας από εμάς σε αυτό τον χώρο να πείσει την κυβέρνηση για αποποινικοποίηση των ναρκωτικών».

Ο Μπόμπι Μπράουν


Εν τω μεταξύ, ενώ οι θαυμαστές της Γουίτνεϊ Χιούστον βρίζουν τον Μπόμπι Μπράουν ως τον υπαίτιο για την ταραχώδη ζωή της περίφημης τραγουδίστριας -και ηθοποιού, ο ίδιος είχε προγραμματισμένη συναυλία τη μέρα του θανάτου της.

Η συναυλία δόθηκε κανονικά, αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή είπε απευθυνόμενος στο κοινό: «Κατ' αρχήν, θέλω να ξέρετε πως σας αγαπώ. Κατά δεύτερο, θέλω να πω 'σ' αγαπώ Γουίτνεϊ.' Το ότι βρίσκομαι εδώ σήμερα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ