To 'sorry' της Sony και το live streaming της κηδείας της Whitney Houston

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 16.2.2012

«Συγγνώμη» αναγκάστηκε να ζητήσει η δισκογραφική εταιρεία Sony έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να αυξήσει στη Βρετανία τις τιμές δύο άλμπουμ της Γουίτνεϊ Χιούστον, μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της.



Σύμφωνα με το ΒΒC, τα άλμπουμ «Ultimate Collection» και «Greatest Hits» αυξήθηκαν κατά 3 βρετανικές λίρες το καθένα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί αυτομάτως η τιμή τους και στο iTunes.

Σε ανακοίνωσή της η Sony υποστηρίζει ότι η τιμή των άλμπουμ αυξήθηκε «κατά λάθος» και τονίζει πως το «λάθος» διορθώθηκε  μόλις έγινε αντιληπτό.

Ωστόσο οι θαυμαστές της Χιούστον πρόλαβαν να συντάξουν τις λέξεις «απληστία» και «ντροπή» στο twitter, μόλις έγινε γνωστή η αύξηση στις τιμές των δύο άλμπουμ.

Οι πωλήσεις των δίσκων της Γουίτνεϊ Χιούστον έχουν εκτοξευτεί σε ΗΠΑ και Βρετανία τις τελευταίες ημέρες, με πολλά από τα τραγούδια της να επανέρχονται στο Top 40 της Βρετανίας. Το περίφημο «I Will Always Love You» ενδέχεται να είναι την Κυριακή στο Top 10.

Το Σάββατο η κηδεία


Η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη γενέτειρα της διάσημης τραγουδίστριας στο Νιού Τζέρσεϊ. Η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρευρεθούν σε αυτή μόνο όσοι έχουν στα χέρια τους προσκλήσεις.

Η νονά της Γουίτνεϊ Χιούστον, Αρίθα Φράνκλιν, έχει προσκληθεί να τραγουδήσει στην τελετή, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο στο livestream.com/aplive.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Νέας Ελπίδας των Βαπτιστών, όπου η Γουίτνεϊ Χιούστον τραγουδούσε σε νεαρή ηλικία. Θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα της, ο οποίος απεβίωσε το 2003.



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ