Κηδεύεται σήμερα η Γουίτνεϊ Χιούστον

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 18.2.2012

Η Αρίθα Φράνκλιν θα τραγουδήσει στην κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον στο Νιούαρκ, στις ανατολικές ΗΠΑ, στην οποία θα παρίστανται επίσης οι τραγουδιστές Στίβι Γουόντερ και Αλίσια Κις, όπως και ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ.


Στην κηδεία της περίφημης τραγουδίστριας θα παρευρεθούν μόνο όσοι έχουν προσκληθεί αλλά το κοινό μπορεί να δει την κηδεία μέσω livestreaming, στη διαδικτυακή σελίδα του πρακτορείου AP, εδώ.

Στην τελετή θα παρευρεθεί και ο Κλάιβ Ντέιβις, ο παραγωγός της σταρ που βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 48 ετών σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Τα αίτια θανάτου της Αμερικανίδας τραγουδίστριας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ο πάστορας που θα εκφωνήσει την επικήδεια ομιλία, Μάρβιν Γουίνανς, ήταν φίλος της Γουίτνεϊ Χιούστον και τραγουδάει επίσης γκόσπελ. Είναι επίσης ο ιερέας που την είχε παντρέψει το 1992 με τον τραγουδιστή της R&B Μπόμπι Μπράουν. Το ζεύγος είχε χωρίσει το 2007.

Για τη ντίβα θα μιλήσει ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας», ενώ προσκεκλημένη στην τελετή είναι και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

whitney6
Στους θαυμαστές της, οι οποίοι συνέρρεαν τις τελευταίες ημέρες στην εκκλησία και κατέθεταν κεριά και λουλούδια, μπαλόνια και κάρτες με τα συλλυπητήριά τους, δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν στην εκκλησία.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Σάμιουελ Ντεμάγιο υπογράμμισε ότι όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία θα είναι κλειστοί  -η κύρια αρτηρία που οδηγεί σε αυτήν έχει ήδη κλείσει- και συνέστησε στους θαυμαστές της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία είχε γεννηθεί στο Νιούαρκ, να παρακολουθήσουν την κηδεία από τα σπίτια τους.

«Δεν θα υπάρχει τίποτε να δείτε εδώ στην εκκλησία», δήλωσε.

Στην εκκλησία επετράπη η τοποθέτηση κάμερας και η τελετή θα μεταδοθεί απευθείας στο διαδίκτυο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ