Βραβείο καλύτερου ευρωπαϊκού άλμπουμ διεκδικούν οι Κύπριοι ARRAYAN PATH

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 18.2.2012

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το κυπριακό μέταλ συγκρότημα ARRAYAN PATH διεκδικεί και φέτος το βραβείο του καλύτερου ευρωπαϊκού ανεξάρτητου άλμπουμ της χρονιάς, από την ΙMPALA [Independent Music Companies Association].


Το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο Ira Imperium, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2011 από την Pitch Black Records και από τότε έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο.

Το άλμπουμ των ARRAYAN PATH είναι και το μόνο μέταλ ανάμεσα στις 23 τελικές υποψηφιότητες για το θεσμό και το μόνο από Κύπρο και Ελλάδα. Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης οι Adele, Sigur Ros και άλλοι.

Την συμπερίληψη του συγκροτήματος στα καλύτερα ανεξάρτητα άλμπουμ της Ευρώπης ανακοίνωσε η δισκογραφική Pitch Black Records που τους αντιπροσωπεύει. Στην ανακοίνωση, η δισκογραφική εταιρεία εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους ARRAYAN PATH, σχολιάζοντας πως «όντως τους αξίζει αυτή η μεγάλη αναγνώριση και αισθανόμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της αριστουργηματικής δημιουργίας».

+ Μάθετε περισσότερα για το Βραβείο Καλύτερου Ευρωπαϊκού Ανεξάρτητου Άλμπουμ της IMPALA εδώ και για τους ΑRRAYAN PATH εδώ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ