O αποχαιρετιστήριος λόγος του Κέβιν Κόστνερ στη Γουίτνεϊ Χιούστον [vid]

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 19.2.2012

Μία εβδομάδα μετά τον πρόωρο θάνατό της, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι της Γουίτνεϊ Χιούστον είπαν το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ντίβα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην εκκλησία όπου τραγουδούσε από μικρή.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία New Hope στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσεϊ, γενέτειρα της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Ο Στίβι Γουόντερ και η Αλίσια Κις τραγούδησαν στη μνήμη της Χιούστον ενώ η Αρίθα Φράνκλιν δεν παρέστη δηλώνοντας πολύ άρρωστη.

Παρόντες ήταν ο αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον, η Ντιόν Γόργουικ, εξαδέλφη της Χιούστον και ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στην ταινία The Bodyguard, μία σημαντική στιγμή στην καριέρα και των δύο.



Καλεσμένοι ήταν ακόμη ο Έλτον Τζον, η Μπιγιονσέ, ο Jay-Z και η Όπρα Γουίνφρι.

Η ταφή έγινε στο Νιού Τζέρσεϊ, όπου η Γουίτνεϊ Χιούστον τάφηκε δίπλα στον τάφο του πατέρα της, Τζον Χιούστον.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ