Αναβάλλεται η παραγωγή με τη Ντενίση

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 24.2.2012

Αναμνηστική η πιο πάνω φωτογραφία: με την Μιμή Ντενίση στο μέσο, τον τέως διευθυντή ΘΟΚ, την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη που δεν ξέρουμε αν και πότε θα δούμε επί σκηνής.


Η παραγωγή με το έργο «Μαμά που πας;» που θα παρουσίαζαν οι Ντενίση-Δουκάκη στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ αναβάλλεται... επ' αόριστον, μετά το ατύχημα που είχε η Μιμή Ντενίση στη Λευκωσία.

Μετά το ατύχημα, η Μιμή Ντενίση υποβλήθηκε σε εγχείριση στο γοφό και να χρειάζεται μερικές βδομάδες μέχρι την πλήρη ανάρρωση.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΘΟΚ -αφού εξέτασε εναλλακτικές που δεν οδηγούσαν σε λύση- αποφάσισε την αναβολή της παραγωγής αλλά όχι και την ακύρωσή της. Το δύσκολο είναι να συντονιστούν τα προγράμματα όλων των συντελεστών της ώστε η παράσταση να ανέβει κάποια στιγμή. Σίγουρα πάντως όχι μέσα στην τρέχουσα θεατρική σεζόν.

Η εν λόγω παραγωγή υπήρξε εξ αρχής άτυχη: η πρώτη παράσταση θα δινόταν στο καινούριο θέατρο του ΘΟΚ. Αυτό τουλάχιστον υπολόγιζε ο τέως διευθυντής ΘΟΚ και το δ.σ. του οργανισμού. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον... εργολάβο, ο οποίος μόλις αυτό το μήνα θα παραδώσει ολόκληρο το κτήριο, το οποίο θα δει τις πρώτες του παραστάσεις καλό Σεπτέμβρη.

Η Μιμή Ντενίση παραμένει στην Κύπρο για την ανάρρωσή της ενώ στη χώρα μας θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη και η Ολυμπία Δουκάκη, καθώς έχει προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ στις 8 Απριλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ