Στην Κύπρο για σεμινάριο ο Παντελής Βούλγαρης

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.3.2012

Ένα σεμινάριο με τίτλο «Σκηνοθετώντας μια ιστορία» θα παρουσιάσει το τριήμερο 16-18 Μαρτίου ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης στη Λευκωσία.


Το σεμινάριο διοργανώνει η Ένωση Σκηνοθετών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Κύπρου και θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα ARTος, στους Αγίους Ομολογητές.
Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης θα μιλήσει για τον καθοριστικό ρόλο της προεργασίας στη δημιουργία μιας ταινίας, για τη διανομή των ρόλων, για την αισθητική και οικονομική διάστασή της. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και σενάρια με τον Παντελή Βούλγαρη και να δουν όχι μόνο τις θεωρητικές αλλά και την πρακτική πλευρά της κινηματογραφικής παραγωγής: από την εισβολή των νέων τεχνολογιών στην 7η Τέχνη μέχρι και τις πρόβες με τους ηθοποιούς, αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί ένας δημιουργός να παρεκκλίνει από την αρχική του ιδέα.
Το τριήμερο σεμινάριο στηρίζουν οι Πολιτιστικές υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

+ Στις 16, 17 και 18 Μαρτίου, στο Ίδρυμα ARTος. Δικαίωμα συμμετοχής προς 60 ευρώ και 30 ευρώ για τα μέλη της Ένωσης Σκηνοθετών. Πληροφορίες τηλ. 22870187.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ/ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ