Διεθνής έκθεση graffiti στην Κύπρο: o Banksy είναι εδώ

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 22.3.2012

Το ArtHouse 59 παρουσιάζει την STRA-DA, μια πρωτοποριακή έκθεση «ορόσημο» της ριζοσπαστικής «τέχνης του δρόμου» που προκαλούν τα μοναδικά έργα Graffiti, με έργα μερικών από τους πιο διακεκριμένους και διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο.


Banksy, Adam Neate, Alexandros Vasmoulakis, Pure Evil, Anthony McAllen, DFace, Eine, Faile, Herakut, Jose Parla, Nar, ο «δικός μας» Paparazzi και άλλοι συμμετέχουν στην έκθεση, η οποία θα ανοίξει για το κοινό στις 27 Απριλίου.

grafi2
Joseph Loughborough | Τhe Enemy

grafi3
Pure Evil | Richard Burton's Nightmare

Διαθέτοντας ένα επιλεκτικό συνδυασμό πρωτότυπων έργων από μέταλλο, ξύλο, χαρτί και mixed media, στην έκθεση περιλαμβάνονται ακόμη σπάνιες μεταξοτυπίες και λιθογραφίες από τους πιο φημισμένους καλλιτέχνες γκράφιτι του κόσμου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί ArtHouse 59, την πρώτη στο είδος της στην Κύπρο: μια αποθήκη γκαλερί στη Λεμεσό.

Θα προηγηθεί στις 26 Απριλίου private view για τους συλλέκτες έργων τέχνης, μόνο με προσκλήσεις.

+ Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 27 Απριλίου μέχρι τις 27 Μαΐου 2012. Πληροφορίες τηλ. 77777059 και info@arthouse59.com.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ GO FLOCK YOURSELF, ΤΟΥ BANKSY.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ