Σε πνιγμό μετά από χρήση κοκαΐνης οφείλεται ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 23.3.2012

Βυθίστηκε στη μπανιέρα του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε η Γουίτνεϊ Χιούστον, με τη χρήση κοκαϊνης και τα καρδιολογικά προβλήματα να συντείνουν στο θάνατό της.


Σε επίσημη ανακοίνωση, ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες ανέφερε την Πέμπτη πως η χρήση κοκαΐνης, καθώς και καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον θάνατό της, ο οποίος ωστόσο επήλθε από πνιγμό καθώς βρέθηκε νερό στους πνεύμονές της.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η 48χρονη τραγουδίστρια -η οποία βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα του δωματίου ξενοδοχείου του Λος Άντζελες στις 11 Φεβρουαρίου 2012- έκανε εδώ και πολλά χρόνια χρήση κοκαΐνης.

Στο αίμα της ανιχνεύθηκε, επίσης, μαριχουάνα, καθώς και ένα αγχολυτικό φάρμακο, ένα μυοχαλαρωτικό και ένα φάρμακο για αλλεργία, ωστόσο αυτά δεν έπαιξαν ρόλο στον θάνατό της, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Η Πατρίσια Χιούστον, σύζυγος του αδελφού της Γ. Χιούστον και μάνατζέρ της, δήλωσε στο Associated Press: «Λυπούμαστε για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ωστόσο είμαστε ευτυχείς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ