Ελεάνα Αλεξάνδρου και Λία Χαράκη στο Φεστιβάλ Αθηνών

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 16.5.2013

Η ομάδα σύγχρονου χορού .pelma. και η χορεύτρια/χορογράφος Ελεάνα Αλεξάνδρου συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών.


Η ομάδα .pelma., της Λίας Χαράκη, θα παρουσιάσει δύο χορογραφικές δουλειές της ίδιας: το πολυταξιδεμένο Tune In, με την ίδια στην ερμηνεία, και το πιο πρόσφατο The Shape of Necessity, που είδαμε στην φετινή Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, με τους Χριστίνα Πατσαλή και Πέτρο Κονναρή [αρχική φωτο].


 «Το όνομα της Λίας Χαράκη συνδέεται ευθέως με την δυναμική και την εξωστρέφεια που έχει αναπτύξει ο σύγχρονος χορός στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία», αναφέρεται στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, το οποίο ανακοινώθηκε χθες.


Τα έργα της Χαράκη θα παρουσιαστούν στις 7 και 8 Ιουνίου, στην Πειραιώς 206.


Στον ίδιο χώρο θα συστηθεί στο κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών η Ελεάνα Αλεξάνδρου με την παράσταση «Στην χώρα των θ_υμάτων», «ένα χοροθεατρικό one-woman show που δεν είναι άλλο από μια τολμηρή απόπειρα αναστοχασμού για την ταυτότητα της πατρίδας της».


Η Ελεάνα Αλεξάνδρου θα δώσει παραστάσεις στις 18 και 19 Ιουνίου.


eleana3

Υπενθυμίζεται ότι από την Κύπρο θα δώσει το «παρών» του στο Ελληνικό Φεστιβάλ -στο Φεστιβάλ Επιδαύρου- ο ΘΟΚ με την παραγωγή «Σαμία», σε σκηνοθεσία Εύη Γαβριηλίδη.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ