Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την όπερα στην Πάφο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 20.5.2013

Μειωμένα κατά 30% περίπου είναι τα εισιτήρια για την φετινή όπερα του Pafos Aphrodite Festival, το οποίο πραγματοποιείται στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Πάφο.


Η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και οι τιμές ανέρχονται στα 25, 40, 50 και 70 ευρώ, ενώ τις περασμένες χρονιές ξεκινούσαν από το ποσό των 35 και έφταναν στα 80 ευρώ.


Φέτος θα δούμε στην υπαίθρια σκηνή στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου το έργο του Γκαετάνο Ντονιτσέτι «Το ελιξίριο του έρωτα», από τον φημισμένο λυρικό οργανισμό Opera Futura Verona και τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου.


PAFOSAPHRODITE

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά στην 15ετή λειτουργία του Pafos Aphrodite Festival, παρουσιάζεται κωμική όπερα και όχι λυρικό δράμα.


Η διαδικτυακή προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pafc.com.cy.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις θέσεις και την μέρα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση και να εκτυπώσουν τα εισιτήριά τους.


Παράλληλα, οι πωλήσεις των εισιτηρίων γίνονται και μέσω της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival στην Πάφο στο τηλ. 26822218 ή στον παγκύπριο αριθμό χωρίς χρέωση 8000 8005.


Οι παραστάσεις ανεβαίνουν με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ