Με αρχαία όργανα τίμησαν την Ημέρα Μουσείων

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 21.5.2013

Με την Ορχήστρα Αρχαίων Μουσικών Οργάνων «Τέρπανδρος» γιόρτασε το Τοπικό Μουσείο Κουρίου, στην Επισκοπή, την Διεθνή Ημέρα Μουσείων της 18ης Μαΐου.


Είχε προηγηθεί η διάλεξη με τίτλο «Ψηφιδωτά Κουρίου: στις παρυφές της τέχνης και της τεχνολογίας» από τον δρα Ελευθέριο Χαραλάμπους, συντηρητή τμήματος Αρχαιοτήτων.


Στην παρουσία κυρίως ανθρώπων της κοινότητας της Επισκοπής, η Ορχήστρα Αρχαίων Μουσικών Οργάνων «Τέρπανδρος» εκτέλεσε μουσική από την αρχαιότητα, τον Μεσαίωνα, παραδοσιακή μουσική και έργα σύγχρονων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Γεωργίου.


terpandros4
terpandros3
terpandros5
terpandros1


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ©ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ | ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ