Συνεργασία της Pitch Black Records με την εταιρεία διανομής NAIL για τη Βόρειο Αμερική

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 4.6.2013

H ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Pitch Black Records με έδρα την Κύπρο, η οποία συμπληρώνει φέτος πέντε χρόνια ύπαρξης, κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην εξάπλωση της, με την υπογραφή συμφωνίας για την αποκλειστική διανομή των κυκλοφοριών της στη Βόρειο Αμερική μέσω της εταιρείας διανομής NAIL.



Η συμφωνία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και όλες οι νέες κυκλοφορίες της Pitch Black Records θα διανέμονται πλέον ευρέως και στη Βόρειο Αμερική [ΗΠΑ και Καναδά] ενώ σταδιακά το ίδιο θα συμβεί και με τις παλαιότερες κυκλοφορίες της Pitch Black Records.


Η εταιρεία NAIL αποτελεί μέρος της Allegro Media Group, έναν κολοσσό στη διανομή εναλλακτικής ανεξάρτητης μουσικής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα αυτό. Με ένα τεράστιο δίκτυο ανεξάρτητων μουσικών καταστημάτων αλλά και καταστημάτων που αποτελούν μέρος γνωστών αλυσίδων στην Αμερική και στον Καναδά εύκολα η κίνηση αυτή μόνο θετική μπορεί να είναι για την δισκογραφική εταιρεία από τη μικρή Κύπρο.


Εκ μέρους της NAIL, η Andrea Aiello (Assistant Product Manager), σχολίασε: «Η Pitch Black Records είναι μια από τις λαμπρότερες ευρωπαϊκές δισκογραφικές εταιρείες και μας είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ένα τρομερό πάθος για τη μουσική. Η ομάδα της NAIL είναι ιδιαίτερα ευτυχής που είμαστε πλέον ο αποκλειστικός τους διανομέας για τη Βόρειο Αμερική και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι οι κυκλοφορίες τους θα τύχουν πολύ καλής αποδοχής από μουσικόφιλους στην Αμερική και στον Καναδά.»


Η Pitch Black Records συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια ύπαρξης και με την ευκαιρία αυτή κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα sampler me 20 τραγούδια το οποίο διατίθεται δωρεάν για download από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook ενώ τώρα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή της εταιρείας για κινητές συσκευές iOS και Android.


+ Περισσότερες πληροφορίες για την Pitch Black Records στο www.pitchblackrecords.com και www.facebook.com/pitchblackrecords.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ