Συμπαραστέκεται στην ΕΡΤ η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 13.6.2013

Την συμπαράστασή της προς τους συναδέλφους της ΕΡΤ εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου.


«(Οι συνάδελφοι της ΕΡΤ) έχουν μετατραπεί σε εξιλαστήρια θύματα και καλούνται να πληρώσουν το κόστος μιας διαχρονικής κακοδιαχείρισης και μιας πελατειακής σχέσης που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος της ΕΡΤ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Σημειώνεται, επίσης, πως είναι κατανοητή η ανάγκη διορθωτικών κινήσων και εξοικονόμησης του δημοσίου χρήματος, όχι όμως «με το κλείσιμο μιας Δημόσιας τηλεόρασης με την ιστορία της ΕΡΤ», η οποία, αναφέρουν οι Κύπριοι σκηνοθέτες, «ήταν παράδειγμα δημόσιας τηλεόρασης όσον αφορά την εξυπηρέτηση και προώθηση του πολιτισμού και της αντικειμενικής ενημέρωσης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ