Εργαστήρι καλλιτεχνικής έκφρασης για εφήβους

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 21.6.2013

Μια σειρά από εργαστήρια καλλιτεχνικής έκφρασης για εφήβους 12-18 ετών προσφέρονται αυτό το καλοκαίρι.


Τα εργαστήρια τελούν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Χρήστου Πολυμενάκου και γι' αυτά συνεργάζονται μια σειρά από εμψυχωτές:


η Περσεφόνη Κρασίδου - Art Therapist, Εκπαιδευτικός και Καλλιτέχνις,


η Ξένια Μιχαήλ - ηθοποιός,


η Φωτεινή Παπαδοπούλου - Youth Sport and Physical Education Academic


και ο ίδιος ο Χρήστος Πολυμενάκος - Performance Writer, ηθοποιός και ερευνητής



Αλλάζει το σώμα, αλλάζει η ψυχολογία, αλλάζει η σκέψη και τελευταία πολύ έντονα αλλάζει και η κοινωνία γύρω μας. Πως αντιλαμβάνονται και κυρίως πως εκφράζουν οι έφηβοι αυτές τις αλλαγές; Διαφορετικές τέχνες και επιστήμες ανοίγουν το διάλογο σε αυτό το πρακτικό εργαστήρι με τίτλο «Κάτι έχει αλλάξει...», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε τρεις πόλεις:


στις 5 Ιουλίου στη Λευκωσία


στις 12 Ιουλίου στην Πάφο και


στις 19 Ιουλίου στη Λεμεσό


Το εργαστήρι δεν έχει κόστος συμμετοχής, ωστόσο η προκράτηση είναι απαραίτητη.


Το διεπιστημονικό εργαστήρι πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των Jake Athanasiades, Αντριάνας Αθανασίου, Χρίστου Κρασίδη (χώροι διεξαγωγής του εργαστηρίου) και Γιάννη Ελευθεράκου (φωτογραφία).

Στόχος του εργαστηρίου είναι να εφοδιάσει τους εφήβους με ένα πλαίσιο ασφάλειας και εργαλεία ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης, για να ακουστεί η δική τους φωνή και να αποκτήσουν μέσα που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις αλλαγές στη ζωή τους.


Στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες με εμπειρία στη συνεργασία με εφήβους και την ανάγκη να έρθουν σε δημιουργικό διάλογο με την κοινωνία μέσα από την έρευνα τους.


+ Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για όλες τις πόλεις τηλ. 99945070 [καθημερινές 10:00 -13:00& 17:00-20:00], cpolymenakos@hotmail.com, fb: «Κάτι έχει αλλάξει…»


Λευκωσία: Παρασκευή 5 Ιουλίου, 09:30-15:30, Μετοχίου 68, Έγκωμη


Πάφος: Παρασκευή 12  Ιουλίου, 09:30-15:30, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 13, 


Λεμεσός: Παρασκευή 19 Ιουλίου, 09:30-15:30, Αγίας Μαρίνας 5Α

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ