Όψεις του Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Υπαίθρου

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 19.7.2013


1
utf-8




Σήκωσε αυλαία στις 18 Ιουλίου το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Υπαίθρου – Όψεις του Κόσμου και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 21 Ιουλίου.


Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Πραστειό της Αυδήμου, όπου προβάλλονται οι ταινίες του κύριου προγράμματος του φεστιβάλ ενώ στο Columbia Hotel & Resorts στο Πισσούρι πραγματοποιούνται εργαστήρια και προβολές ταινιών για παιδιά.


Συμβάλλοντας όλοι φέτος στην επιβίωση του αγαπημένου φεστιβάλ, αντί ελευθέρας εισόδου, καλούμαστε να το στηρίξουμε με 5 ευρώ για έκαστη νύχτα και 10 ευρώ για ολόκληρο το φεστιβάλ [που προσφέρει και μουσική πριν και μετά τις προβολές].


Τα εργαστήρια και οι προβολές για παιδιά παραμένουν με ελεύθερη είσοδο.


Είναι μικρό το αντίτιμο για έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της πολιτιστικής ζωής της χώρας, που συνέβαλε στην ανάδειξη της τέχνης των κινουμένων σχεδίων, καταφέρνοντας φέτος να έχει στο διαγωνιστικό του τμήμα κατηγορία για κυπριακές ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι οποίες ανέρχονται στις 17!


Ακολουθεί η φωτογραφική διαδρομή του Παύλου Βρυωνίδη στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ.


18 IOYL13_163 Anima Fest
18 IOYL13_002 Anima Fest
18 IOYL13_020 Anima Fest
18 IOYL13_132 Anima Fest
18 IOYL13_158 Anima Fest
18 IOYL13_054 Anima Fest
18 IOYL13_083 Anima Fest

Ολόκληρο το πγόγραμμα του φεστιβάλ στο www.animafest.com.cy.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ©ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ | ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ