Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Μπρους Σπρίνγκστιν οι διοργανωτές του φεστιβάλ στο Hyde Park του Λονδίνου, γιατί ήταν περασμένη η ώρα. Συγκεκριμένα, ήταν... 10:30 το βράδυ!
Η συναυλία έφτανε στο τέλος της όταν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανέβηκε στη σκηνή για να παίξει κομμάτια των Μπιτλς μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν και την E Street Band, οι οποίοι έπαιζαν στη συναυλία για τρεις ώρες. Ο Σπρίνγκστιν σχολίασε μάλιστα πως περίμενε 50 χρόνια για αυτή την στιγμή με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Πρόλαβαν να τραγουδήσουν μαζί τα περίφημα «When I saw her standing there» και «Twist and shout» αλλά όταν θέλησαν να πουν άλλο ένα τραγούδι, κατάλαβαν πως τα μικρόφωνά τους ήταν κλειστά.
«Ήταν ατυχές πως οι περισσότερες από τρεις ώρες του Μπρους Σπρίνγκστιν στη σκηνή διακόπηκαν στο τέλος αλλά ο περιορισμός της ώρας που μας επιβάλλουν οι αρχές [σ.σ. εν προκειμένω του Γουέστμινστερ] είναι υπέρ του δημόσιου συμφέροντος, της υγείας και της ασφάλειας του κοινού», ανέφερε εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας.
Μιλώντας, πάντως, σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λονδίνου, ο δήμαρχος της πόλης Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σχετικά: «Αν επικοινωνούσαν μαζί μου [οι διοργανωτές] θα τους έλεγα να συνεχίσουν να τζαμάρουν εις το όνομα του Κυρίου»!
Ποιος είδε οργισμένο τον Στίβεν βαν Ζαντ και δεν τον φοβήθηκε, πάντως; Ο γνωστός κιθαρίστας αποκάλεσε τη συναυλία μια από τις καλύτερές τους και διερωτήθηκε «πότε η Αγγλία έγινε αστυνομοκρατούμενο κράτος».
«Δεν χάλασε την ωραία βραδιά, αλλά όταν τζαμάρω με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μην με ενοχλείτε!», έγραψε στο Τwitter του ο βαν Ζαντ.
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή
υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που
παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους.
Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του
περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες
μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε
οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.