Eθνικό Μέτωπο της Γαλλίας VS Μαντόνα

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 16.7.2012

Αγωγή εναντίον της Μαντόνα θα καταθέσει το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας επειδή σε βίντεο που προβλήθηκε σε συναυλία της, εμφανίστηκε η επικεφαλής του κόμματος, Μαρίν Λεπέν, με μια σβάστικα στο μέτωπό της.


Σε συναυλία της Μαντόνα στη Γαλλία το περασμένο Σάββατο, η εικόνα της ακροδεξιάς πολιτικού, που ήρθε τρίτη στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της χώρας, εμφανίστηκε σε βίντεο που συνόδευε το τραγούδι «Nobody knows me» και προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Πάπας Βενέδικτος, ο Χόσνι Μουμπάρακ και ο Αδόλφος Χίτλερ.



Η τραγουδίστρια είχε ήδη προβάλει το ίδιο βίντεο σε συναυλία της στο Τελ Αβίβ και το κόμμα είχε προειδοποιήσει ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της 53χρονης Μαντόνα αν επαναλάμβανε την προβολή της φωτογραφίας στη συναυλία της στη Γαλλία. «Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα πάντα στο όνομα της διασκέδασης, για να κάνεις τον κόσμο να μιλάει για σένα ή να βγάλεις μερικά χρήματα», είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Φλοριάν Φιλιπό.


Βεβαίως οι ειδήσεις για την εν λόγω συναυλία είναι δύο, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια επανέλαβε στη Γαλλία το μερικών δευτερολέπτων στριπτίζ που έκανε και στην συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη. Στην Τουρκία, η είδηση αναστάτωσε τα ΜΜΕ, στη Γαλλία όμως, η ελευθερία της έκφρασης είναι το σημαντικό ντιμπέιτ.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ