Το μέλλον... υπό κατασκευή σε ελληνικό κόμικ

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 20.7.2012

O Γερμανός, άλλως Ροκφόρ, ο Δήμος, η Ξανθιά είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτήρες του ολόφρεσκου κόμικ που μόλις κυκλοφόρησε στην Αθήνα και έχει τίτλο «Future Under Construction».


Το πρώτο τεύχος του κόμικ, σε σκίτσα Α. Σχισμένου και σενάριο Θ. Ξηροτσοπάνου, έχει τίτλο Athens by night και η ιστορία του τοποθετείται πολύ μετά την καταστροφή που άλλαξε τον παγκόσμιο χάρτη, στο πολύπαθο Κέντρο της Αθήνας, στην Κομμούνα της Κηφισιάς και στο Γκέτο της Γλυφάδας!


city_map_1
O χάρτης της Αττικής έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά την καταστροφή και αποτελεί την γεωγραφική πραγματικότητα του «Future Under Construction».



Το Future Under Construction θα κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες από τις Εκδόσεις Βατερλώ, γι' αυτό και το δεύτερο τεύχος αναμένεται τον Σεπτέμβριο. Θα το βρείτε σε περίπτερα, κεντρικά βιβλιοπωλεία και χώρους «ελεύθερης πνευματικής ραδιουργίας».


Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το κόμικ αποτελεί «μια απόπειρα αναζήτησης του παλμού της κοινωνίας σε ένα πείραμα χρονικής φαντασίας έξω από κάθε μεταφυσική».


Από τις σελίδες του θα ξεπηδούν σκληρές ιστορίες μέσα σε ένα ασπρόμαυρο σύμπαν. Και λίγο κίτρινο. 


+ Μάθετε περισσότερα στο futureunderconstruction.wordpress.com/

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ