Συναυλία με τις Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 31.7.2012

Πέφτει απόψε η αυλαία για το Φεστιβάλ Λάρνακας 2012, με τη συναυλία δύο μεγάλων φωνών του ελληνικού πενταγράμμου, της Χάρις Αλεξίου και της Δήμητρας Γαλάνη.


Παρά το υποχρεωτικό συμμάζεμα των οικονομικών του δήμου, το φετινό φεστιβάλ της Λάρνακας δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων χρόνων, αφού οι παραστάσεις ήταν εξαιρετικής ποιότητας και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου. Από τις εκδηλώσεις που ξεχώρισαν και τράβηξαν σαν μαγνήτη τον κόσμο ήταν η κοινή συναυλία της Μαρινέλλας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο Sorry I’m Greek, η συναυλία των Γιώργου Θεοφάνους, Γλυκερίας και Κώστα Μακεδόνα στο παλιό υδραγωγείο των Καμάρων καθώς και η συναυλία με τον γνωστό Έλληνα τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση».

+ Η συναυλία ξεκινά στις 21:00 στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ