7o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού | η έναρξη

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 2.8.2012

Σήκωσε χθες αυλαία το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, με την προβολή της ταινίας Five Broken Cameras, του Εμάντ Μπουράτ και του Γκάι Νταβίντι.


Παρών στην προβολή ήταν ο Γκάι Νταβίντι ο οποίος απάντησε μετά την προβολή σε ερωτήσεις του κοινού.


Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί μετά την προβολή άλλων 27 ντοκιμαντέρ, στις 8 Αυγούστου. Καθημερινές προβολές πραγματοποιούνται στη Β' Δημοτική Αγορά [Θέατρο Ένα] Λεμεσού.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ


01 AYG12_010 Doc Festival Theatro Ena
Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης της διοργανώτριας εταιρείας Brave New Media, καλωσορίζει για έβδομη χρονιά το κοινό στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού.


01 AYG12_020 Doc Festival Theatro Ena
01 AYG12_031 Doc Festival Theatro Ena
Ο Ισραηλινός σκηνοθέτης Γκάι Νταβίντι μιλά για την ταινία Five Broken Caneras, για την πραγματοποίηση της οποίας συνεργάστηκε με τον Παλαιστίνιο Εμάντ Μπουρνάτ. To ντοκιμαντέρ θα επαναπροβληθεί στις 3 Αυγούστου στις 20:00 στο Sousami Bar.


01 AYG12_002 Doc Festival Theatro Ena


Στο φεστιβάλ μίλησαν επίσης εκπρόσωποι του Cyprus Community Media Centre, το οποίο στεγάζεται στο Λήδρα Πάλας και αναπτύσσει συνεργασίες στον χώρο των οπτικοακουστικών Μέσων ανάμεσα στις κοινότητες της Κύπρου.


01 AYG12_076 Doc Festival Theatro Ena
01 AYG12_144 Doc Festival Theatro Ena
Ακολούθησε το καθιερωμένο πάρτι έναρξης του φεστιβάλ, στο DOX BAR, έναντι της Β' Δημοτικής Αγοράς, με τους Soundspecies και τον Μαρκονικό μουσικό Simo Lagnawi. Η μπάντα θα εμφανιστεί επίσης στο Φεστιβάλ Φέγγαρος στις 4 Αυγούστου στη Λόφου.


01 AYG12_178 Doc Festival Theatro Ena

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ


Για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, www.filmfestival.com.cy


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ