«Θα πηδήξω από το παράθυρο»

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 20.8.2012

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί δέχονται την σκηνοθετική καθοδήγηση του Μάνου Παπαγιάννη και έπειτα από μια πετυχημένη περιοδεία στην Ελλάδα, φτάνουν στην Κύπρο για τέσσερις θεατρικές παραστάσεις.


Τέσσερις παραστάσεις με τη θεατρική κωμωδία «Θα πηδήξω απ’ το παράθυρο» θα δούμε στην Κύπρο από τις 21 μέχρι τις 24 Αυγούστου.


Πρόκειται για ένα έργο του Ζορζ Φεϊντό, το οποίο παρουσιάζεται αυτό το διάστημα σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο καλοκαιρινής περιοδείας.


Η κωμωδία του δεξιοτέχνη της φάρσας Ζορζ Φεϊντό, προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα του ’60, παρουσιάζει την ιστορία του Στέφανου Κομνηνού (τον υποδύεται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος), ενός φερέλπιδος πολιτικού και λάτρη των γυναικών. Αν και παντρεμένος με τη νέα και ωραία Αγγελική (Κάτια Νικολαΐδου), ο κ. Κομνηνός δεν μπορεί να αντισταθεί στο ωραίο φύλο, γι’ αυτό και έχει επινοήσει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μην γίνεται αντιληπτός όταν υποκύπτει στον πειρασμό: υπνωτίζει την Αγγελική και νυχτοπερπατεί.


Για κακή του τύχη, εκμυστηρεύεται το «κόλπο» στον καλό του φίλο Αριστείδη (Μάνος Παπαγιάννης), ο οποίος ήταν ανέκαθεν κρυφά ερωτευμένος με την Αγγελική. Σκέφτεται λοιπόν πως ήρθε η ώρα να την απαλλάξει από έναν άντρα που την απατά. Όλα όμως οδηγούν αναπόφευκτα σε μια περιπέτεια γεμάτη γέλιο για τον υποψιασμένο -σε κάθε περίπτωση- θεατή.


Ο Μάνος Παπαγιάννης, εκτός από τον ρόλο του Αριστείδη, σκηνοθετεί την κωμωδία, στο σκηνικό περιβάλλον που δημιούργησε η Παναγιώτα Δαλιάνη και υπό τη μουσική επιμέλεια του Σωκράτη Παπαϊωάννου. Μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις θα δοθούν στο Ίδρυμα Ελπίδα.


+ Οι παραστάσεις θα δοθούν ως εξής:


21/08 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Παραλιμνίου, 22/08 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, 23/08 στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας και στις 24/08 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00. Εισιτήρια προς 20 ευρώ από τα ταμεία των θεάτρων, τα So Easy Stores και διαδικτυακά στο tickethour.com.cy.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ