Η Ζουγανέλη τραγουδά Ξαρχάκο, ο Vassilikos διασκευάζει Τσιτσάνη

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 23.8.2012

Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα φιλοξενούνται δύο μεγάλες συναυλίες υπό τον τίτλο «Rewind στο μέλλον».


Tην Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, δύο από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές της νέας γενιάς παρουσιάζουν το ρεπερτόριο δύο κλασικών του ελληνικού τραγουδιού.


Την πρώτη βραδιά [21/9] η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά Σταύρο Ξαρχάκο ενώ τη δεύτερη [22/9] ο Vassilikos θα «επανασυστήσει» στο κοινό με τον δικό του τρόπο τον Βασίλη Τσιτσάνη.


Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους εκφραστές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση/πρόκληση να διασκευάσουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο, στις δύο συναυλίες που συνδιοργανώνουν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το tospirto.net.


Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες όλων.


Κάθε συναυλία θα έχει και τους δικούς της guest τραγουδιστές.


+ Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες είναι 10 ευρώ [προπώληση] και 12 ευρώ [στο ταμείο]. Η προπώληση ξεκίνησε.


Πληροφορίες www.megaron.gr και τηλ. 0030 210 7282333


ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ | tospirto.net

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ