Η ιδιωτική ζωή της Γκρέτα Γκάρμπο στο σφυρί

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 23.8.2012

Φορέματα, παπούτσια, έπιπλα, τσάντες, ταξιδιωτικά έγγραφα, κάποια κοσμήματα, έως και σετ ραπτικής περιλαμβάνονται στην δημοπρασία με προσωπικά αντικείμενα της Γκρέτα Γκάρμπο, που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.


Ο οίκος δημοπρασιών Julien's Auctions βγάζει με αυτό τον τρόπο στη δημοσιότητα μέρος της ιδιωτικής ζωής της Γκρέτα Γκάρμπο, παρά το γεγονός ότι η ίδια επέλεξε να ζει απομονωμένη τα τελευταία χρόνια της ζωής της.


Ένα φόρεμα που είχε βάλει στο δείπνο της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι μέχρι και ένα φουσκωτό χιονάνθρωπο που τον είχε τοποθετήσει για πλάκα στο καθιστικό της, χριστουγεννιάτικα στολίδια και ένα σουπλά το οποίο απεικονίζει την σημαία της Σουηδίας, βρίσκονται ανάμεσα στα 853 αντικείμενα. Κάποια φέρουν τις ετικέτες μεγάλων οίκων μόδας, άλλα το μονόγραμμά της [GG] και κάποια την υπογραφή της.



Για τον κατάλογο της δημοπρασίας, πατήστε εδώ



Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Μπέβερλι Χιλς στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.


Η Σουηδή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ σε ταινίες του βωβού κινηματογράφου.


Ήταν από τις ελάχιστες ηθοποιούς που πέρασε με επιτυχία και στον ομιλώντα κινηματογράφο και έγινε ίνδαλμα όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την ευφυΐα της και το πνεύμα ανεξαρτησίας που επιδείκνυε τόσο στις ταινίες όσο και στην προσωπική της ζωή.


Υπήρξε τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου αλλά δεν το κέρδισε ποτέ. Το 1954 παρέλαβε ένα τιμητικό Όσκαρ.


Η Γκάρμπο αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο το 1941 και έζησε απομονωμένη στη Νέα Υόρκη μέχρι το θάνατό της το 1990, σε ηλικία 84 ετών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ