20 χρόνια Active Member | και τώρα, εκδίκηση

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 27.8.2012

Είκοσι χρόνια πορείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής συμπληρώνουν φέτος οι Active Member, ένα γκρουπ που «συνεχίζει να ζει και να φωνάζει σ’ ένα τόπο που το κακό περιγράφεται μόνο όταν έχει συμβεί και δε γίνεται ν’ αλλάξει  πια, τίποτα».


Μιλώντας στο tvxs.gr, ο Μιχάλης Μυτακίδης άλλως BD Foxmoor, ιδρυτής των Active Member το 1992 και «πατέρας» της low bap, μοιάζει αποφασισμένος όσο ποτέ και σημειώνει:


«Θα δώσουμε μάχες για να γίνει γνωστό ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος για να γίνονται τα πράγματα. Εχουμε φυλαγμένα στο «αρσενάλι» μας όσα χρειάζεται για να δημιουργήσουμε πρόβλημα και πάνω απ’ όλα έχουμε την διάθεση. Βλέπεις αυτά τα 20 πρώτα χρόνια κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν σαν να μην υπάρχουμε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το χρέος μας στα λίγα όμορφα που γεννιούνται δίπλα μας και να πάρουμε εκδίκηση για τους αμέτρητους και καταραμένους ποιητάδες».



Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο tvxs πατώντας εδώ



+ Ο BD Foxmoor και η Sadahzinia [Γιολάντα Τσιαμπόκαλου] θα δώσουν μια συναυλία για τα 20χρονα τους στον Πολυχώρο Τεχνόπολις, στο Γκάζι της Αθήνας, στις 29 Αυγούστου. 


Εισιτήρια προς 15 ευρώ [προπώληση 10 ευρώ από το δισκοπωλείο «Τζίνα» - Πανεπιστημίου 57, Αθήνα- και στα Public] και διαδικτυακά εδώ.
Η συναυλία ξεκινά στις 21:00.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ©ΧΕΛΕΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ