Αθήνα σε ρυθμούς Red Hot Chili Peppers

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 4.9.2012

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τη σημερινή μεγάλη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Αθήνα και τα τέσσερα μέλη του γνωστού συγκροτήματος κάνουν βόλτες στην ελληνική πρωτεύουσα.


Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την αρένα, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης, αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω Internet.


ChadSmith
O Chad Smith φωτογραφίζεται στο Σύνταγμα, δίπλα σε έναν τσολιά. 



Το ιστορικό συγκρότημα από το Λος Άντζελες βρίσκεται στο προσκήνιο της διεθνούς μουσικής εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, ωστόσο φτάνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.


Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι ο Anthony Kiedis [φωνή] και ο Michael "Flea" Balzary [μπάσο], μακροπρόθεσμα ντράμερ έγινε ο Chad Smith και κιθαρίστας ο Josh Klinghoffer, που έγινε μέλος το 2009, μετά την αποχώρηση του John Frusciante.



Οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει εφτά Βραβεία Γκράμι και έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο.


Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν οι Βρετανοί AAAK (As Able As Kane) και το ελληνικό συγκρότημα της Σάννυ Χατζηαργύρη «Sunny Side Of the Razor».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ