Η παλιά Λευκωσία αποκαλύπτεται σε μια έκθεση

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 10.9.2012

Λίγο πριν την ανακοίνωση της πόλης που θα λάβει το χρίσμα της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης» για το 2017 [Πάφος ή Λευκωσία, θα ξέρουμε την Παρασκευή], παρουσιάζεται στην πρωτεύουσα μία ακόμη εκδήλωση που υποστηρίζει -και υποστηρίζεται από- την υποψηφιότητα της Λευκωσίας.


Πρόκειται για την έκθεση Old Nicosia Revealed, η οποία εγκαινιάζεται σήμερα στην Ερμού 300, στην παλιά πόλη.


Μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό «αποκαλύπτονται» κρυμμένες γωνιές της παλιάς Λευκωσίας και αναδεικνύονται άλλες, που μπορεί στα δικά μας μάτια να περνούν απαρατήρητες.


Την πρωτοβουλία της έκθεσης, όπως και ενός πρότζεκτ με τον ίδιο τίτλο και αναπτύσσεται στο facebook, έχουν οι Ορέστης Τριγγίδης, Dogukan Muezzinler και Natalie Hami.


+ Η έκθεση ανοίγει σήμερα και θα παραμείνει στην Ερμού 300 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 16:00-22:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ