Απαγορευτικό για το Losing My Religion στο Fox News

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 11.9.2012

Eπιστολή με την οποία απαγορεύουν στο Fox News να παίζει τη μουσική τους έστειλαν οι REM, έπειτα από την κατ' εξακολούθηση χρησιμοποίησή της χωρίς την άδειά τους.



Αφορμή στάθηκε η χρήση του επιτυχημένου single τους του 1991, «Losing My Religion» κατά τη διάρκεια της κάλυψης του συνεδρίου των δημοκρατικών την περασμένη Πέμπτη.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Μάικλ Στάιπ, εξήγησε: «Δεν έχουμε σχεδόν καθόλου σεβασμό για αυτό που εκείνοι θεωρούν ρεπορτάζ. Η μουσική μας δεν ανήκει εκεί.»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ