2ο Λευκωσία LOOP Festival 2013 καλεί γραφίστες

Eleni Papadopoulou Δημοσιεύθηκε 11.9.2012

H Λουβάνα Δίσκοι προκηρύσσει open call διαγωνισμό για γραφίστες με θέμα «ΑΦΙΣΑ – 2ο ΛΕΥΚΩΣΙΑ LOOP FESTIVAL 2013». Ο διαγωνισμός αφορά το σχεδιασμό της αφίσας, του φλάιερ αλλά και των εισιτηρίων του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν την αίτηση τους από τα γραφεία της εταιρείας ή από το διαδίκτυο. Οι αιτήσεις μαζί με την προτεινόμενη αφίσα, σε ηλεκτρονική μορφή (DATA CD/DVD/USB STICK κτλ) και τυπωμένη σε χαρτί όχι μικρότερο του Α4, πρέπει να σταλούν / παραδοθούν μέχρι τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στα γραφεία της Λουβάνα Δίσκοι, στη διεύθυνση Σπύρου Χριστοδούλου 44Α, 1020 Λευκωσία σε κλειστό φάκελο. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος κάτοικοι Κύπρου, που γεννήθηκαν όχι πριν την 1 Ιανουαρίου 1978. Ο κάθε καλλιτέχνης έχει τη δυνατότητα να προτείνει μέχρι και 3 αφίσες. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Λουβάνα Δίσκοι,  και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο Facebook  http://www.facebook.com/lefkosialoopfestival την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 20:00.  


Όροι Διαγωνισμού/Διαδικασία:


 α) Οι καλλιτέχνες ετοιμάζουν και αποστέλλουν την προτεινόμενη αφίσα/ες του «2ου Λευκωσία Loop Festival» σε ηλεκτρονική μορφή (DATA CD/DVD/USB STICK κτλ) και τυπωμένη σε χαρτί όχι μικρότερο του Α4, μέχρι και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στα γραφεία της Λουβάνα Δίσκοι. Στο φάκελο να προσθέσουν συμπληρωμένη την αίτηση διαγωνισμού (βλέπε πιο κάτω) και αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας.


 β) Θα επιλεγεί από την ομάδα της Λουβάνα Δίσκοι η καλύτερη αφίσα.


 γ) Θα ενημερωθεί ο καλλιτέχνης και ακολούθως θα ξεκινήσει η διαδικασία για την ετοιμασία όλου του υλικού. Ο καλλιτέχνης που θα επιλεγεί οφείλει να ετοιμάσει μέχρι τις 31/10/2012 τα ακόλουθα: Τελική αφίσα του φεστιβάλ, φλάιερ φεστιβάλ (στις προδιαγραφές του περσινού φλάιερ) και τα εισιτήρια του φεστιβάλ.


 δ) Όλη η διαδικασία θα εποπτεύεται από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον υπεύθυνο παραγωγής της Λουβάνα Δίσκοι.


 ε) Η αμοιβή των €500 θα πληρωθεί με το πέρας όλης της διαδικασίας, και όχι αργότερα της 31/1/2013.


 στ) Οι δώδεκα καλύτερες αφίσες θα παρουσιαστούν σε ημερολόγιο που θα εκδώσει η Λουβάνα Δίσκοι. Εκτός από την αφίσα που θα επιλεγεί, θα επιλεγούν ακόμα 11 αφίσες, οι οποίες  σε συνδυασμό με άλλο υλικό από το 1ο Λευκωσία Loop Festival, θα αποτελέσουν ένα συλλεκτικό ημερολόγιο. To ημερολόγιο θα πωλείται στην ιστοσελίδα της Λουβάνα, και σε διάφορα άλλα σημεία πώλησης. Το ονόματα των καλλιτεχνών που δουλειά τους θα περιλαμβάνεται στο ημερολόγιο, θα αναγράφονται στο ημερολόγιο αλλά και σε όλα τα έντυπα που θα αφορούν την έκδοση του ημερολογίου. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του ημερολογίου θα διατεθούν για μουσικές υποτροφίες για το Μουσικό Χωριό (www.music-village.gr) που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Πήλιο.


 ζ) Η Λουβάνα Δίσκοι διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το διαγωνισμό ανα πάσα στιγμή.


Περισσότερες πληροφορίες και πακέτο αίτησης στο info@louvana.com.cy ή στο τηλ. 70007610.    

Λουβάνα Δίσκοι ΛΤΔ

Σπύρου Χριστοδούλου 44α,

1020, Λευκωσια

Κύπρος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ