«Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;»

Eleni Papadopoulou Δημοσιεύθηκε 11.9.2012

Με τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;» («The Curious Incident of the Dog in the Night-Time») θα ξεκινήσει μεθαύριο Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, για τεχνικούς και μόνο λόγους, τις παραστάσεις του στο θέατρο Ριάλτο το National Theatre Live. Το National Theatre Live είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: ένα πρόγραμμα στο οποίο επιλεγμένες παραγωγές του National Theatre του Λονδίνου μεταδίδονται σε κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο.
Τη διασκευή υπογράφει ο βραβευμένος Σάιμον Στίβενς και τη σκηνοθεσία η Μαριάν Έλιοτ (γνωστή από τη βραβευμένη με Tony παράσταση «War Horse»). Η ιστορία του βραβευμένου με Whitbread μυθιστορήματος αφορά τον 15χρονο Κρίστοφερ που αναλαμβάνει να διαλευκάνει τη δολοφονία ενός σκύλου, με τσουγκράνα. Όμως ο Κρίστοφερ, ο οποίος διαθέτει ένα ασυνήθιστο μαθηματικό μυαλό, δεν διαθέτει τις ίδιες δεξιότητες και στην καθημερινή του ζωή.
Η αρχικά προγραμματισμένη ως πρώτη παράσταση του έργου «Φρανκενσταϊν» του Νικ Ντίαρ (μια νέα προσαρμογή του κλασικού έργου της Μέρι Σέλεϊ), θα προβληθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.


INFO
Η παράσταση (για άτομα άνω των 13) θα μεταδοθεί με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους την Πέμπτη 13/9 στις 20.30. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 77 77 77 45 και στο www.rialto.com.cy.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ