Στην Πάφο για δύο συναυλίες ο Σταμάτης Κραουνάκης

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 15.9.2012

Δύο συναυλίες στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου θα δώσει ο Σταμάτης Κραουνάκης, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.


Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την Κύπρο απ' όταν έγραψε τη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Νεφέλες» του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, συνεργάζεται με τον Κύπριο μουσικό Γιώργο Χριστοδουλίδη σε δύο συναυλίες «γεμάτες συναίσθημα».


Οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά στην παρουσίαση των Θεατρικών Βραβείων του ΘΟΚ το 2010.


Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν χρειάζεται συστάσεις.


Τον Γιώργο Χριστοδουλίδη τον γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη μουσική που έγραψε για το θεατρικό έργο «Το ημερολόγιο ενός τρελού [μουσικού]» σε σκηνοθεσία Σπύρου Χαραλάμπους. Αργότερα παρουσίασε με την Στέλα Φυρογένη την μουσική παράσταση «Ινγκόγκνιτο» στην Πειραματική Σκηνή ΘΟΚ.


Προκρατήστε εγκαίρως!


+ Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου, στις 21:00.


Εισιτήρια προς 20 ευρώ [τα εισιτήρια αναγράφουν την ημερομηνία που επιλέγετε]. 


Προπώληση Εισιτηρίων: Lacoste Boutiques Λευκωσία –Λεμεσό – Πάφο
Arabica Coffee House, Time Out – Stokos – C&S kiosk για Πάφο
www.soldout-tickets.com.cy
Πληροφορίες : 96644409 - 99 928901  

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ