Casting Call | πες την ιστορία σου στην Κύπρο της κρίσης

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 29.11.2013

H Greenroom Casting αναζητεί νεαρά άτομα 18 – 35 ετών (ΟΧΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ) για να συμμετάσχουν σε ντοκιμαντέρ με θέμα τις κοινωνικές και ψυχολογικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης στους νέους στην Κύπρο.


Η κρίση σαν αφορμή, σαν αιτία, σαν δικαιολογία; Η κρίση ως λόγος για απελπισία ή ως ευκαιρία για αλλαγή; Αν θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις και τις εμπειρίες σου για αυτά που σου συμβαίνουν, ή για αυτά που δεν σου συμβαίνουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δήλωσε συμμετοχή απαντώντας σε αυτό το ερωτηματολόγιο ή στείλε τη δική σου ιστορία μαζί με μια φωτογραφία προσώπου στο info@greenroom.com.cy.


Οι συμμετέχοντες πρέπει να:


  • Είναι 18 - 35 ετών




  • Ζουν στην Κύπρο




  • Η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει τη ζωή τους




crisis_doc
+ Πληροφορίες τηλ. 99788173 (καθημερινά 10:00 - 20:00), e-mail: info@greenroom.com.cy, www.greenroom.com.cy


*Η συμμετοχή στο ντοκιμαντέρ είναι εθελοντική και δεν περιλαμβάνει πληρωμή.
** Η ταινία αυτή είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και μη κερδοσκοπικής φύσης.


ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Ουίλιαμ Νάιτσμιθ ήταν ο αγαπημένος τελετάρχης των Βρετανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1908.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ