IntuNition | φωτογραφίες από την παράσταση της Λίας Χαράκη

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 1.11.2012

Δόθηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου η πρεμιέρα της νέας χορογραφικής δουλειάς της Λίας Χαράκη με τίτλο IntuNition, στο Θέατρο Ριάλτο.


Το έργο ερμήνευσαν αυτοσχεδικαστικά επτά περφόρμερ, οι Ελεάνα Αλεξάνδρου, Πέτρος Κονναρής, Αριάνα Μαρκουλίδου, Χριστίνα Πατσαλή, Αλέξης Βασιλείου, Εύη Χαράκη Μαχαιρά και Benedicte Noyer.


Τη μουσική έγραψε και παίζει ζωντανά στη σκηνή ο Παντελής Διαμαντίδης.


Μία παράσταση θα δοθεί στη Λευκωσία στις 7 Νοεμβρίου, στο νέο Θέατρο ΘΟΚ.


Στη νέα παράσταση της ομάδας .pelma., οι χορευτές καλούνται να ξεπεράσουν την ασφάλεια των ικανοτήτων τους, αυτοσχεδιάζοντας επιτόπου, με κύριο οδηγό την διαίσθηση, στον παρόντα χρόνο.


Το έργο επιδιώκει να ταξιδέψει τον θεατή σε ένα κινησιολογικό κόσμο όπου το ανθρώπινο σώμα παρουσιάζει τον εαυτό του χωρίς να επιδιώκει την οποιαδήποτε αναπαράσταση κάποιας άλλης εξωτερικής αλήθειας.


30 OKT12_227 Intunition
30 OKT12_245 Intunition
30 OKT12_342 Intunition

+ Παράσταση στις 7 Νοεμβρίου στο νέο Θέατρο ΘΟΚ, στη Λευκωσία. Πληροφορίες τηλ. 77772552 και www.liaharaki.com.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: © ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ