Προβολή του Celebration Day των Led Zeppelin στην Αθήνα

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 1.11.2012

Μια μοναδική προβολή του πολυσυζητημένου ντοκιμαντέρ Celebration Day των θρυλικών Led Zeppelin θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 16 Νοεμβρίου.


Μπορεί στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσαν για την πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ, οι Led Zeppelin να ήταν πιο εκνευρισμένοι απ' όσο έπρεπε, ώστε να «συγκρουστούν» με τους δημοσιογράφους που «τόλμησαν» να ρωτήσουν για πιθανή επανασύνδεση, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει την πορεία της ταινίας.


Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται η μεγάλη συναυλία που πραγματοποίησαν οι Led Zeppelin στις 10 Δεκεμβρίου 2007, με σκοπό να τιμήσουν τον Ahmet Ertegün, φίλο του συγκροτήματος και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρίας Atlantic Records.


Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Dick Carruthers.



Η συναυλία έμελε να αποτελέσει άλλη μία σπουδαία στιγμή στην ιστορία του συγκροτήματος, καθώς η απόδοσή τους και η θέρμη του κοινού κράτησαν τους Zeppelin δυόμιση ώρες παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο.


+ Η προβολή θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 16 Νοεμβρίου, στις 21:00 και είναι μέρος της προβολής σε 1500 αίθουσες, σε 40 χώρες.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ