Νεκρή και τραυματίες σε συναυλία των Linkin Park

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 8.11.2012

Μια γυναίκα νεκρή και 19 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μετά την κατάρρευση σκαλωσιάς σε συναυλία των Linkin Park, στο Κέιπ Τάουν.


Η άτυχη γυναίκα παγιδεύτηκε κάτω από ένα τεράστιο διαφημιστικό μπάνερ το οποίο πιστεύεται πως κατέρρευσε εξαιτίας ισχυρών ανέμων.


Μετά τη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ως η εναρκτήρια στην περιοδεία των Linkin Park στην Αφρική, το συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της νεκρής κοπέλας και ευχήθηκε περαστικά στους τραυματίες.


Οι Linkin Park διευκρίνησαν επίσης πως δεν είχαν καμία σχέση με την υπεύθυνη για την ασφάλεια των θεατών εταιρεία.


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε -με κάποια καθυστέρηση- κανονικά.



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ