Νέο σινγκλ από τους Rolling Stones

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.11.2012

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο Grrr! [κυκλοφορεί αύριο, Τρίτη], οι Rolling Stones έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά, το One More Shot.


Την σύνθεση του νέου τραγουδιού υπογράφουν οι Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς.


Σύμφωνα με την διαδικτυακή The Telegraph, μπορεί οι Rolling Stones να έχουν επτά χρόνια να παρουσιάσουν νέα δουλειά, ωστόσο μπαίνοντας στο στούντιο, εξακολουθούν να ακούγονται ως η καλύτερη μπάντα στον κόσμο!


Ιδού το One More Shot:


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ