Σεμινάρια για τον κινηματογράφο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 14.11.2012


Θέματα διανομής και χρηματοδότησης ταινιών και ανάπτυξης σεναρίου θα συζητηθούν στα δύο σεμινάρια που παρουσιάζει η Ένωση Σκηνοθετών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Κύπρου.


Σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το ΡΙΚ, η Ένωση διοργανώνει δύο μονοήμερα σεμινάρια:




  • Το πρώτο έχει θέμα την ανάπτυξη, χρηματοδότηση και διανομή και το παρουσιάζει ο παραγωγός κινηματογράφου Διονύσης Σαμιώτης






  • Το δεύτερο είναι ένα σεμινάριο σεναρίου και το παρουσιάζει ο σύμβουλος σεναριογράφος Νίκος Παναγιωτόπουλος. 




Tα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο ΡΙΚ στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.


Συμμετοχή: 20 ευρώ το ένα, 30 ευρώ και τα δυο σεμινάρια.


Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν την ταινία SEVEN (1995) του David Fincher.


+ Πληροφορίες: Κούλα Φέσια, τηλ. 99989344


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ