Rolling Stones: αποθεώθηκαν στο Λονδίνο

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 26.11.2012

Την πρώτη τους συναυλία μετά από 5 χρόνια αποχής πραγματοποίησαν οι Rolling Stones στις 25 Νοεμβρίου 2012 στο Λονδίνο, με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας τους στη διεθνή μουσική σκηνή.


Η συναυλία δόθηκε στην  02 Arena, στην παρουσία 20 χιλιάδων ακροατών, κι ας πλήρωσαν κάποιοι απ' αυτούς έως και 500 ευρώ για να δουν τους «αιώνιους» της ροκ επί σκηνής.


Σε μια σκηνή που έμοιαζε με την διάσημη γλώσσα των Stones, η συναυλία ξεκίνησε με τον Μικ Τζάγκερ να τραγουδά I Want To Be Your Man.


Οι Rolling Stones -Μικ Τζάγκερ, Ρόντι Γουντ, Κιθ Ρίτσαρτς και Τσάρλι Γουάτς- τραγούδησαν στη σκηνή για περισσότερες από δύο ώρες ενώ για την εν λόγω συναυλία ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια με το πρώην μέλος του συγκροτήματος, τον μπασίστα Μπιλ Γουίμαν.


Δύο υψηλοί προσκεκλημένοι ανέβηκαν στην σκηνή με τους Rolling Stones στη διάρκεια της συναυλίας: η Mary J. Blige τραγούδησε με τον Τζάγκερ το ντουέτο Gimme Shelter ενώ ο Τζεφ Μπεκ έπαιξε κιθάρα με τους σπουδαίους ρόκερ στο τραγούδι I'm Going Down. Φιλοξενούμενος κιθαρίστας επί σκηνής και ο Μικ Τέιλορ.



Πέντε συνολικά εορταστικές συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για να σηματοδοτήσουν την 50η επέτειο των Rolling Stones.


Η δεύτερη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στον ίδιο χώρο στο Λονδίνο ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο: στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ και το Νιου Τζέρσεϋ. Η Νέα Υόρκη προστέθηκε αργότερα από το συγκρότημα ενώ από τις τέσσερις πρώτες συναυλίες, το περιοδικό Billboard είχε γράψει ότι το συγκρότημα θα κερδίσει συνολικά 25 εκατομμύρια δολάρια.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ