Στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το A Haircut Story

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.3.2015

Στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα δοθεί η διεθνής πρεμιέρα του κυπριακού ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού με τίτλο A Haircut Story.


To ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου στις 20:30 και ξανά στις 18 Μαρτίου στις 15:30.


Η προβολή της ταινίας συμπίπτει με την επέτειο της εφαρμογής του κουρέματος καταθέσεων που επιβλήθηκε στην Κύπρο δύο χρόνια πριν, τον Μάρτιο του 2013.


Εκείνη τη χρονική στιγή η Κύπρος έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρωζώνη στην οποία εφαρμόστηκε κούρεμα καταθέσεων, ως μέσο διάσωσης των προβληματικών τραπεζών της.


Kαταθέτες των δύο μεγάλων τραπεζών του νησιού, είδαν τις ανασφάλιστες καταθέσεις τους να μειώνονται δραματικά. Στο ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού, επτά ιστορίες αναδύονται μέσα από τη μαύρη τρύπα των τραπεζών.



Και στην Αθήνα


Μετά την επίσημη διεθνή του πρεμιέρα, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 2015.




+ www.ahaircutstory.com / Facebook: ‘ahaircutstory’ E-mail: info@greenroom.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ