Ζωντανές εμφανίσεις από τους Monsieur Doumani

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 10.3.2015

Με τέσσερις συναυλίες σε Πάφο, Λεμεσό και Λευκωσία θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο με τίτλο «Σήκωσες» οι Monsieur Doumani.


Πρόκειται για ένα ντόπιο σχήμα το οποίο εστιάζει στην κυπριακή παραδοσιακή μουσική, προσεγγίζοντάς την με σύγχρονο τρόπο, τόσο διασκευάζοντας παραδοσιακά κομμάτια όσο και συνθέτοντας και πρωτότυπα, ακολουθώντας το παραδοσιακό μοτίβο.


Ο δεύτερος δίσκος των Monsieur Doumani μετά τον πολύ πετυχημένο Grippy Grappa, για τον οποίο ήταν υποψήφιοι στα διεθνή βραβεία Songlines στην κατηγορία Νεοεισερχόμενων της world music, κυκλοφορεί την Δευτέρα 16 Μαρτίου.



Περισσότερα για τον δίσκο «Σήκωσες» εδώ



Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από την Πάφο και το Technopolis 20 στις 28 Μαρτίου (τηλ. 70002420).


Θα ακολουθήσει μια συναυλία στο Θέατρο Ένα Λεμεσού στις 29 Μαρτίου (τηλ. 96458399) και δύο συναυλίες στη σκηνή «Εξάντας» στη Λευκωσία, στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου (τηλ. 97770787).


+ Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 20:30. Εισιτήρια προς 10 ευρώ με το νέο cd. Πληροφορίες www.monsieurdoumani.com.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ