Νέα αφίσα για τον «Αύγουστο» του ΘΟΚ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.3.2015

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απέστειλε ανακοίνωση σχετικά με την αφίσα της παραγωγής «Αύγουστος» από την Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ.


Την δημοσιεύουμε αυτούσια με την νέα αφίσα της παραγωγής.


«Από τις 430 περίπου αφίσες που φιλοτέχνησαν σκηνογράφοι/εικαστικοί/γραφίστες στα σαράντα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του ΘΟΚ, η συγκυρία (και σίγουρα όχι η «αντιγραφή» ή «υποκλοπή» κ.ά.) η οποία, όπως ο «δαίμων» του τυπογραφείου, στην προκείμενη μετατράπηκε σε «δαίμονα της ίδιας σχεδόν φωτογραφίας», είναι ατυχής. 


Έτσι, έστω κι αν οι αφίσες Αυγούστου και Le Lac Des Cycles βρέθηκαν να μοιράζονται το ίδιο σχεδόν οπτικό υλικό (που πάρθηκε από ιστοσελίδα φωτογραφιών άνευ δικαιωμάτων) η πρώτη εκ των δύο εξέφραζε, ύστερα και από σειρά άλλων προτάσεων, την ομάδα παραγωγής και των δημιουργών του έργου.


Ανατρέχοντας στις υπόλοιπες εικαστικές προτάσεις για την αφίσα του Αυγούστου, ο ΘΟΚ αναρτά στο διαδίκτυο τη νέα του πρόταση.


Καλοδεχούμενος πάντα ο δημιουργικός και εποικοδομητικός διάλογος».


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ