Ακροάσεις για συμμετοχή στη Χορωδία του Pafos Aphrodite Festival

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 12.3.2015

Το Pafos Aphrodite Festival δέχεται αιτήσεις από Κύπριους τενόρους και μπάσους, για συμμετοχή στην ανδρική χορωδία της φετινής παραγωγής του έργου La Cenerentola.


Το φετινό φεστιβάλ όπερας θα διοργανωθεί στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου και το La Cenerentola θα αποτελεί μια συμπαραγωγή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τον λυρικό οργανισμό Ramfis Productions της Αβινιόν.


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ακροάσεις, θα πρέπει να έχουν υψηλού επιπέδου φωνητική εκπαίδευση, καλές επιδόσεις στο σολφέζ και να είναι ελεύθεροι από άλλες υποχρεώσεις μεταξύ 30ής Αυγούστου και 7ης Σεπτεμβρίου 2015.

Για τις ακροάσεις θα ζητηθεί η εκτέλεση μιας οπερατικής άριας ή ενός εξίσου απαιτητικού τραγουδιού, καθώς και μια σύντομη εξέταση εκ πρώτης όψεως ανάγνωση [prima vista].

+ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία  της εταιρείας Pafos Aphrodite Festival Cyprus στο τηλ. 26822218 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pafc.com.cy το αργότερο μέχρι τις 27 Μαρτίου 2015.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ