Νέα έκθεση στην Γκαλερί «Στάθμη»

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 12.3.2015

Τη δεύτερη έκθεσή της ετοιμάζει η νεοσύστατη γκαλερί «Στάθμη», στη Λευκωσία, συστήνοντας στο φιλότεχνο κοινό τής Κύπρου τρεις πρωτοεμφανιζόμενους αλλά σημαντικούς Ελλαδίτες καλλιτέχνες.


Πρόκειται για τους Ανδρέα Πατράκη, Λήδα Κοντογιαννοπούλου και Ανθία Λοΐζου. Οι τρεις ζωγράφοι θα παρουσιάσουν 16 συνολικά έργα στον χώρο της γκαλερί, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου.


Η γκαλερί «Στάθμη» ξεκίνησε τη λειτουργία της τον περασμένο Νοέμβρη παρουσιάζοντας έργα των Στ. Καράμπαμπα, Κ. Σιαφάκα, Β. Παπανικολάου και Φ. Παρασκευουδάκη, ενώ στόχος της είναι μεταξύ άλλων να στήσει μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ νέων ζωγράφων της Ελλάδας και του φιλότεχνου κοινού της Κύπρου.


andreas_patrakis


Ανδρέας Πατράκης


Anthia_Loizou


Ανθία Λοΐζου


lida_kontogiannopoulou


Λήδα Κοντογιαννοπούλου




+ Εγκαίνια στις 20 Μαρτίου 2015.


Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 16:30-19:00, Σάββατο: 10:30-13:30. Η γκαλερί βρίσκεται στην οδό Νίκου Καραντώνη 7Α, στον Στρόβολο.


Πληροφορίες τηλ.22260095 και www.stathmigallery.com.


map

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ