J.Kriste, Master of Disguise στο Εναλλάξ

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 14.4.2014

Το συγκρότημα J.Kriste, Master of Disguise δίνει την πρώτη του ζωντανή παράσταση στην Κύπρο για το 2014, στο Εναλλάξ στην Λευκωσία.


Αυτή θα είναι, επίσης, η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στην Κύπρο μετά την κυκλοφορία του βίντεο Live at the Library τον περασμένο Ιανουάριο με το γκρουπ να παίζει πέντε κομμάτια ζωντανά στην Κυπριακή Βιβλιοθήκη. Ακολούθησαν εμφανίσεις στο Club Mylos στη Θεσσαλονίκη και στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα.


J.Kriste, Master Of Disguise 2
J.Kriste, Master Of Disguise 3
Το γκρουπ αποτελείται από τους Λευτέρη Μουμτζή – κιθάρα και φωνή, Παύλο Μιχαηλίδη – βιολί, Μικαέλα Τσαγγάρη – πλήκτρα, κιθάρα, φωνήτικά και κρουστά, Μάριο Μιχαήλ – μπάσο και Αντρέα Τραχωνίτη – τύμπανα και κρουστά.



Τη βραδιά θα ανοίξει η Βασιλική Αναστασίου με ένα σόλο μόνο με φωνή και λούπες.



Στις μουσικές επιλογές θα είναι ο Σωφρόνης Σωφρονίου.


+ Την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 21:30 στη μουσική σκηνή Εναλλάξ, στην παλιά Λευκωσία. Τιμή εισιτηρίου: €7


Πληροφορίες  www.facebook.com/JKristeMasterOfDisguise.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ